30 Juli - sista Juli

Jag har kommit till gränsen nu, orken finns inte kvar. Varje gång jag ser dig eller hör dig så är det som ett slag rakt in i min mage. Och slagen är inget att leka med, ibland vill jag bara lägga mig på gatan och skrika ut all smärta som finns i min kropp. Det värsta är att jag nog inte är helt över dig och jag kanske saknar dig i vissa lägen eller är det bara själva närheten jag saknar? Den saken att kunna kalla någon för sin egen, känna närheten och den underbara kärleken.

Att känna tårarna på kinderna är verkligen hårt, vill inte prata med dig vill inte se dig. Men det är något som är oundvikligt. Att vara vänner det kommer inte funka. Kan du verkligen inte förstå det? Du vet heller inte hur en vän ska bete sig. Du ringer mig smsar mig och håller på. Förstår du verkligen inte att jag inte vill? Just nu vill jag bara försvinna för ett tag, tillbaka till Kroatien. När jag var där behövde jag inte tänka på något.

Det ända som är posetivt är att jag har de vännerna som jag har just nu. Alla ställer verkligen upp till 110 procent och det känns verkligen underbart. Det ända är att inte ens de underbaraste vännerna kan inte ta bort den smärtan som jag känner i min kropp just nu. Vad ska man ta sig till ?






-Take me away -

Nummer 11, Marcus Allbäck är hemma igen!




Han är åter igen hemma!

1. Först till scotten, lite för fest.
2. till Valhalla för att se matchen som slutade med seger 1-0 !
3. TIllbaka till scotten lite efterfest
4. Tack Marcus och Stoffe för att ni bryr er.



28 Juli

Varmt, varmt, varmt! Det är de ända jag kan säga, nu börjar det äntligen bli lite svalare.
Dagen har inte varit så himla rolig faktiskt. Var ute och köpte en födelsedags pressent till min storebror och sen så var jag och pappsen och stor handlade. Sen dess har jag tvättat och städat. Nu har jag bara mitt rum kvar att städa jippi!



27 Juli

Idag blev det en runda till Allum när jag kom dit insåg jag att Pondus hade Halva priset på allt i butiken :D
Inhandlade mig en snygg klänning och den var mycket prisvärd :D





I love the dress



trött och sleten.

Går jobbade jag på maiden, sjukt häääääftigt. Var dock väldigt varmt och mycket fulla kunder. men men det får man stå ut med. =) Vi sjung och skrattade största delen av kvällen..... hehehe Musiken var dock underbar! Maiden e sjukt bra !




Nu ska jag dra mig mot min kusin och hämta lite kvar glömda kläder.
Sen får vi se hur dagen utvecklar sig.


25 Juli

Igår var det löning och fick en en saftig summa pengar på bankkontot. Och det hjälpt till att göra dagen perfekt.
På morgonen åkte jag och kusinen till näset och solade lite grann, behöver bättra på solbrännan en del.  Sen skyndade vi oss in till stan shoppade loss lite och sen köpte vi mat som vi satt och käkade på en parkering inte så himla glamorust. hehe. Sen hem till kusinen och börja fixa med allt, göra oss klara för utgången och lite vin och cider blev det innan vi åkte ner till stan också.

Chez blev kvällens hållplats! Träffade så himla många som man känner, Linn, Emma, Dario, Katta och många, många fler.
När jag och kusinen gick mot bussen för att dra vidare stötte vi på en konstig typ, men tror dock att han var mest full.  Han ville ha en cigg och det han mest sa var att min kusin skulle släppa ner sitt hår och inte ha en nazistknut i håret. Och hans vänner hade lämnat honom och gått till storan men egentligen så var hans enda vän hans halsband. Hej hej jag är full. Emmie och jag bara skrattade när vi gick vidare.

Kvällen blev underbar tack kussen behövde detta (L)

Idag

1. Stan träffade Jonas, det var sjukt skoj.
2. Hem fixa till mig träffa min prinsessa Jannike <3
3. Åka hem till kusinen nanna där.



Hjärtat <3




Jannike Martina Hallonqvist, min älskade prinsessa!
Grattis på 19-årsdagen!

Du är den bästa som finns, vet att du kommer få en underbar födelsedag.
En sak som jag vill att du aldrig ska glömma är att:
Inget kan komma emellan oss, du är min bästa vän och jag kommer aldrig lämna dig. <3




Att få reda på vems än sanna vänner är

Idag har jag verkligen fått mig en tankeställare, man måste verkligen ta reda på vilka som är ens sanna vänner.
Personer som bara vill att man själv ska ringa, bestämma när man ska träffas men bestämer dock alltid vad man ska göra är inte sanna vänner i mina ögon.

Personer som har en vänskap på liak villkor är sanna vänner. I ett vänskap förhållande ska både vännerna ringa, bestämmer vad man ska göra ställer upp för varandra dag som natt. Du ska kuna berätta en sak som inte kommer vidare till 100 andra öron. En hemlighet mellan kompisar ska stanna där och inte förvrängas och gå vidare.

Jag har helldre några sanna vänner än flera falska vänner.







bilder






1. Jag tar en drink nere i hotell baren med mor och far, börjar må väldigt bra.
2. Ölen i Kroatien är helt okej! Mår inget vidare den kvällen.
3. Utsikten från hotellrummet. <3
4. Pappa och jag på Novalja sent en kväll, älskar dig pappsen!

Kroatien 2008 <3




Sommar och sol Kroatien 2008


 


hemma

nu  har jag snart varit hemma i 11 timmar vilket är helt underbart. sovit i min egna säng hela natten helt sjukt skönt. hela dagen är redan fullbokad. städa rummet sen träffa erika, jannike, tezz och jocke i olika omgångar. fatta eller sjukt jobbigt :P
sen fick jag ett samtal ganska nyss av mitt ex, för sörsta gången var han trevlig mot mig i telefonen. Jag var verkligen förvånad vad är det som har hänt?

lögnare

Jag hatar folk som går runt och säger en massa saker till alla. Om jag berättar något för dig förväntar inte jag mig att du ska springa till någon annan och berätta det direkt. Sen säga massa saker som inte är sant, det e nog det som är värst va fan.
Förstår varför människor stannar, istället för att följa med dig.

Imorgon = hemmat!

Sista dagen i kroatien har just druckit lite med slaktingarna sjungit osv. Inget bra nar man e sjuk men vad gor man inte for slakten? Det sega idag e att jocke har fest ville ocksa vara dar. Men men imorgon 08:00 e det dags att satta sig i bilen pavag hem :) vilket ska bli sjukt underbart e hemma pa mandag eftermiddag/kvall om trafiken flyter pa.

Idag har jag kopt ol till jocke som jag lovade hoppas att 2 liter racker till pojken :P hehehe. Nu e det snart dags att packa ner allt..... kommer sakna slakten om jag ska vara arlig vet inte nar jag far traffa dem igen och det kanns alltid lika jobbigt.
Att ha slakt utomlands e faktiskt ganska jobbigt, det varsta ar att se mele grata nar vi satter oss i bilen. Ibland vill han inte ens saga hejda for han vet inte nar vi kommer tillbaka eller om han far se oss igen.

Nar jag kommer hem sa aker mitt hjarta, jennie du aker till gotland, det drojer annu en vecka innan vi ses. Det tycker jag verkligen inte om. Kommer sakna dig annu mera an vad jag redan gor nar jag sitter ensam hemma i utby i en vecka. Kan du inte stanna hemma tillsammans med mig istallet ? =/  Det forsta du maste gora ar att ringa mig nar du kommer hem hoppas du forstar det :)



P.S Jag gillar han D.S




kroatien de sista dagarna

Nu e vi tillbaka hos slakten och jag e hur sjuk som helst., det e fan inget skoj jattefor kyld  feber och huvudvark tur att vi aker hem pa sondag och e  hemma pa mandag :) Snart sa e jag tillbaka i sverige blev dock tidigare eftersom pappa behover jobba. men men jag overlever det.

Den senaste veckan har jag varit pa novalja, det blev inte murter pappa angrade sigh som vanligt. Pappa hade en overraskning nar vi kom till novalja vi bodde 3 dagar pa varat vanliga stalle hos Iva som har unge far 5 meter till havet fran huset. Det var underbart att bara ligga och sola hela dagarna och ata och dricka gott.

sen helt plotsligt pa onsdan sa skulle vi packa vara vaskor och aka till ett hotell pa on jag fattade inte varfor men men, sen nar vi kom fran sa blev jag sjukt overlycklig. Pappa hade bokat 2 natter pa ett 4 stjarnigt spahotell !!!! Det var helt underbart hotellet lag 20 meter farn vattnet men vem bryr sig om det nar man har pool pa hotellet.

Igar avslutades den underbara hotell vistelsen med att jag fick gratis drinkar av min lilla kara barntender. Nar man ska bestalla en sex on the beach och servitoren skrattar och ler emot en sa e det bara att le tillbaka. Kommer verkligen sakna mirsa min lilla servitos. Var riktigt roligt nar han kollade nar man solade och han ser att min pappa tittar pa honom och han blir rod i ansiktet. Det var helt vart !

Pa tisdag kommer alla bilder.

Kroatien dag 5

Idag har vi varit i karlobag ocg badat min brunhetet blir bara finare och finare jag borjar bli riktigt nojd faktiskt!
Det e sista dagen med slakten iadg det e lite segt faktiskt imorgon aker vi till en o som jag fan inte kommer ihag namnet pa men det e en riktigt turist o och valdigt mycket festande sa jag kommer att trivas :D
Sen far vi aka hem tidigar bara for pappa blir inringd fran jobbet det e inget ovantat iof. men men aker hem pa mandag den 22/7 och e hemma den 23/7. Da e det party pa stan med mig. vem vill traffa mig forst e fragan ;)


Till Jennie

Gumman lilla jag saknar dig ocksa, du skulle bara veta hur mycket. Att inte kunna ringa dig och ga ut och prata e verkligen jobbigt. Saknar sjukt mycket att jag inte kan umgas med dig =/ Men snuttan jag kommer snart hem det e bara 8 dagar kvar (L)



BILDER



ska fixas





1. percing (Tungan)
2. Fixa haret, harforlagning forhoppningsvis.
3. Borja trana
4. Andra tatueringen
5. Bli som jag var forut.





Kroatien dag 4



Kroatien dag 4

1. sola i flera timmar, borjar bli brun nu. (Jennie e avis )
2. Det blev 43 grader i skuggan fick vara inne lite.
3. Sola mer och plugga teori till korkortet. har borjat att fatta grejer nu.
4. Sitta och dricka och ta en cigg med slaktingarna
5. Sitter vid datan och bloggar lite (A)
6. Ata middag och dricka
7. ga och sova for imorgon kommer kjell och tobbe hit. =D

kroatien dag 3

hej vatskebrist och sang liggandes  i 1 dag inget roligt alls. Just nu kan jag inte tanka posetivit, saknar bara alla sa mycket, vill inte vara utan er. Just nu har jag allt jag kan onska mig under en sommar, underbart vader, god mat, god dryck, perfekta fest stallen osv. Men jag kanner mig sa tom anda. Har ingen att dela allt med. Saknar alla dar hemma sa mycket. Och jennie det blir som du sa nar jag kommer hem blir det en lang promenad.
 


underbart

Idag blev det manikyr och pedekyr pa morgonen helt underbart liksom papsen betalade sjalvfallet (A) sjukt nojd med naglarna. Sedan var det dags att skicka ett sms till jocke som fyller 23 idag grattis gubben nub e du fan stoooor pojke kan inte saga nagot annat. hehehehe 

Sen blev det till att glida pa stranden och sola lite grann ska ju bli brun tills jag aker hem igen. Ligga ochb dega pa sandstranden i 40 graders solsken och 25 grader i vattnetz att svalka sig i e fan inget6 fel. Sedan blev det lunch lite fisk och brod och till det en stor PIVO!! (Ol) e det d. hahaha. Nu ikvall sa har jag bara tagit det lugnt maste fan spara krafter. Tror att det dock blir en liten promenad eller en jogging runda nu nar det zhar blivit svalt. eller svensk sommar kan vi kalla det ocksa!  Det varsta med att vara i kroatien e att jag saknar alla. Mina oispojkar, Jennie, Ida, bex och alla andra goooingar. Det e inte langt kvar nu till jag aker hem eller vi kan alltid latsas det iaf.


PUsss hej

kroatien

Nu e jag frame i kroatien hos slakten vilket e ganska skont det e himla varmt dock. ska bara vara har i nagfra dagar dock for sen bar det av ner mot havet och novalja.

Från igår till idag.

Igår var helt underbart! Öis vinner med 4-1, regnet brydde ingen sig om som stod på läktaren. Alla mina öispojkar gjorde verkligen kvällen guldvärd. Sen blev det kramkalas eftersom idag åker jag 3 veckor till kroatien och hälsar på släkten med familjen. Gick med jocke hem och käkade lite godis och drack läsk bara för att avsluta den perfekta dagen ungefär.

Jocke sa dock en sak som jag absolut inte vill höra just nu som det är. Hur kan han bara säga det! Men egentligen vet jag inte hur jag ska uppfatta orden "jag gillar dig". Till en början ville jag inte lyssna, trodde verkligen inte att det hans a va sant. Tajminingen är verkligen inte den bästa, jag vill inte ha någon kille just nu. Och det värsta är nog att jag har börjat gilla honom men ignorerar det jag känner för att skydda mig själv. Jag vill inte bli kär igen och jag vill absolut inte bli sårad igen.

Nu är klockan snart 13:20 och min båt går runt 19:00 tiden till kiel och ssen fortsätter våran bil till kroatien. Resan behövs just nu, bara få komma bort från sverige och alla problem ett tag, mobilen kommer vara helt avstäng och ligga hemma sjukt skönt. Vet inte vart i kroatien vi kommer hamna än iaf, eller jo hos släkten men sen hoppas jag att vi åker till novalja <3 Älskar verkligen den ön.

Kommer inte kunna blogga något nu heller eller jo kanske lite när jag är hos släkten annars kommer min blogg att vara ganska tom. Men så fort jag kommer hem ska jag börja skriva och ladda upp bilder. Vi ses igen den 28/7 !!!


So long



öis (L)

sitter hemma hos jocke just nu och dricker en öl. snart ska vi ner till puben och sen vidare till matchen.
en perfekt avslutning i sverige inför sommarresan i kroatien!

partille cup är slut

Nu har jag inte hunnit bloggat på länge för jag har spelat atcher konstant och det har verkligen varit segt.
Men en sak har jag konstaterat att Partille cup är lika med, skrapsår, blåmärken och axlen ur led. Det lyckades jag göra under årets partille cup. Vi vann inte så många matcher men vad spelar det för roll när man har sjukt roligt med sina lagkamrater.

vad händer idag?
Puben med öisarna 16:00
Öis match ikväll 19:00
Hem och packa.. Kroatien imorgon :D

partille cup

Det har varit en varm och jobbig dag. Idag spelade vi på guldheden sjukt jobbiga planer att lira handboll på. I första matchen förlorade vi med 2 bollar inte så himla farligt men vi hade inte domarna med oss. Blev ett mål den matchen när jag gjorde målet så fick jag målvaktens ben rätt på halsen och det kändes som att jag skulle kvävas. Så nu har jag ett snyggt blåmärke/rivmärke på halsen riktigt sexigt eller inte :P

Andra matchen gick sjukt mycket bättre vi vann med flera mål. Den matchen var mot ett gäng norskor som innan matchen hade sagt att vi spelade stillastående handboll och har ingen teknik alls men vi visade dem en helt annan sida av det hela och det var riktigt roligt för i slutet var de riktigt arga och åkte på den ena två minutan efter den andra. =D Det blev inget mål för mig dock denna matchen men fixade så vi fick några straffar. Och sen satte Jenny straffarna i målet.

Imorgon är det backa som väntar spelar klockan 09:05 på heden i göteborg så har du inget annat för dig kom och kolla ;)

partille cup

Det gick inget vidare idag i partille cup inget stämmde någonstans :S Fick axeln halft ur led så andres fick dra rätt den och kan lova att det känndes ganska rejält. Bilder kommer senare.

nervös

Nu sitter jag här nyvaken och nervös, ska ta bussen om 25 minuter till mattetentan och sen e det dags för match.
Jag vet verkligen inte hur mattetentan eller hur handbollen kommer att gå men jag kan bara hoppas på att allt kommer gå vägen. Handboll är det bästa <3



 

seeegt

1. Gick upp klockan 9:00 för att åka till jobbet.
2. Slutade jobba 14:00 då åkte jag och min jobbarkompis Johan till stan
3. vi köpte varsit par nya jean.
4. Kommit hem nu ska snart in i duschen
5. sen blir det vårrullar att mumsa i sig.
6. Åka till allum för att köpa badtofflor, kolla om det finns klipptid och köpa kortbyxor.
7. Hem och plugga matte. (Inför mattetentan imorgon)



RSS 2.0