31/8-08

Mamma hade lagt fram köttfärs så jag skulle kuna göra något till lunch. Men jag pallade verkligen inte att äta kött idag, vet inte varför men det kändes bara fel för idag. Inte så att jag är vegitarian eller något sånt men ville bar ainte äta kött. Så jag gick till affären och skulle se om de hade något som kunde locka mig till att äta lunch och det fanns faktiskt en sak.
VÅRRULLAR !!! MUMSIGT ! Nu sitter jag här och äter vårrullar med chillisås och det är sjukt gott!



30/8-08

Man inser inte att man har gjort del förrän det är försent. Att ge upp tjejerna kändes verkligen i kroppen idag, var uppe och kollade när de spelade kortedala cup. Varför inser man allt försent? Det är verkligen krångligt. Sen att sluta träna Team 96 kortedala var det bästa för mig. Jag måste verkligen fokusera på skolan just nu eftersom det är sista året. På måndag börjar jag antagligen spela handboll igen med Kortedalas Damer. Har inte spelat handboll på länge men jag saknar det och tror jag jag behöver spela.

Nu har jag också fått ny mobil och nytt nummer för övrigt, vilket är helt underbart! Han har inte ringt mig på låt mig räkna 3 dagar. Och det är något som får mig att sova på nätterna! Det ända är att han har ringt till min gamla mobil X antal gånger för att se om den är på eller inte. Hoppas att han inte få tag i det här nummret nu bara för då vet jag inte vad jag gör. . .

Har varit hos erika ätit lite mat med massa människor och pratat om allting och sagt hejdå. Hoppas verkligen att jag hinner träffa henne imorgon innan jag börjar jobba och hennes tåg går. . .



Allmänt ful äcklig bild :P
men var tvungen, ledsen för Erika ska ge sig av.




29/8-08

har just tagit en lång dusch, hela min kropp skakade när jag kom hem från stan efter en fika med Erika.
Våran sista fika på ett tag, tårarna bara rinner för tillfället. Men nu ska jag berätta hur allt ligger till detaljerat.

27/8-08 slänger erika in en ansökan ill umeå universitet bara för att hon stod som reserv på GU.
Hon har varit jätteorolig för att inte komma in någonstan. så Idag körde hon mig och Amanda till skolan och påvägen hem får hon ett samtal hon har blivit antagen. Träffar Amanda i skolcafet som pratar med Erika och ger luren till mig där hon berättar hur allt ligger till. Jag känner bara hur tårarna börjar rinna och kan verkligen inte få stopp på dem. Sen eftersom bestämmer jag och Erika att vi ska ta en fika och bara ha en underbar kväll vilket vi hade. Vi skojade bort allt med att hon skulle flytta osv..... När jag kramar henne hejdå och jag sätter mig på min buss kommer allt. Kunde verkligen inte sluta gråta, mascaran rann och musiken jag lyssnade på gjorde inte saken bättre. Just nu känns det som att min andra halva ska lämna mig ensam i det STORA göteborg. Erika, min kära Erika, jag stöttar dig till 110% och det vet du, det är bara chocken som ska lägga sig just nu. . . Kommer sakna dig.. Som tur är har vi båda comviq och tror vi kommer missbruka det väldigt bra. Älskar dig gumman!



Inte den vackraste bilden på mig.
Men vid min sida har jag den bästa personen.
Vad som än händer finns jag här för dig.


29/8-08

-Gårdagens-
2. Ingen skola, sjuk.
3. åkte till Allum med mamma fick ny mobil.
4. Åkte till träningen, berättade för tjejerna att jag skulle sluta =(
5. pratade med Erika och Niklas.
6. Hämtade saker hos bror min.
7. hem och sova.




Nyvaken klockan är 07:04,
ska ta bussen om 20 minuter.
Sleten ock förkyld är maan också =/

SÅ SKÖNT ATT VA ÖISARE

Igår plockade vi tre poäng det är så det ska vara  :D 5 poäng ner till tvåan.
Det är så jääävla skönt! Vädret kunde ha varit bättre men men stämningen gjorde det värt att vara där. Utan att finns ju några idioter som ska bränna bengaler mitt under matchen :S

26/8- 08

Nu sitter jag här med mitt lockiga hår igen, det var ett tag sen. har plattat håret sen jag skaffade lugg i 8:an. Har inte haft mitt lockiga hår sen dess. Så idag bestämde jag mig för att inte göra något med håret efter jag hade duschat. Så nu är håret lockigt igen och har fått många kommentarer om att det var snyggt. Vet inte om jag ska ha det i skolan imorgon, det är inte mycket som jag behöver göra på morgonen. bara duscha sen låta det torka sen är det klart. Nu är det föning och plattång innan man kan göra någonting.



Det där är jag med mitt lockiga hår.
Tycker faktiskt om det nu när jag har tänkt efter.
Håret är en del av min personlighet,
Vill jag vara vild så är håret ruffsigt.
Ska jag vara lugn en dag är det rakt.
Håret speglar både min lugna och vila sida.

skolan

nu är alla lektioner avklarade för idag
väntar bara på att klockan ska bli 14:15 så jag kan få info om projektarbetet.
Vilket är väldigt segt..... jag vill bara hem =/

Dagens

1. Cafe med min gullunge Erika
2. Under cafe tiden så ringde johan typ 10 gånger.
3. Hem laga mat och städa lite
4. ta en promenix med Jennie
5. Se på film med JÅÅÅÅGGGGGEEE ! :D





Hjärtat.
Jag finns allt där för dig, vad du än beslutar så stöder jag dig till 110 % GLÖM ALDRIG DET!!!

segt

Har nyss kommit hem från jobbet och det är sjukt segt.
Har inte gjort så mycket idag egentligen, var hos markus och matte igår på deras land skoj. Båda pojkarna är super trevliga och betyder sjukt mycket för mig. :)

Cafe med hjärtat idag <3 Erika du är min Gud och idol lämna mig aldrig !!!!

Nu ska jag ut och gå eller springa en kortis behöver det. PUsspusss


Gårdagen.

Hann inte blogga så mycket igår rätt segt. Det gick finfint på ungdomsmottagningen fick lite p-pillar så nu ska jag börja med det. Trevligt trevligt. Efter det var jag ute och käka lunch hos Maria. Var väldigt mysigt. Sen träffade jag min underbara erika och vi satte oss på cafe och sen joinade markus som kom hem från lumpen. Vilket var väldigt trevligt faktiskt :)

Fick en trevlig kväll med två personer som betyder mycket för mig <3

 






Nu ska jag hoppa in i dschen och sen åka in till stan och käka lunch med MAAAAARKUS :P

Väntan

Nu går min buss om 45 minuter och jag är nästan färdig ska bara se om jag får i mig lite frukost också.
Sen ska jag till ungdomsmottagningen och det låter väl jätteskoj =/ Tillbaka till skolan sedan för att ha Matte och Historia vilket jag inte pallar idag är hur trött som helst.

Gårdagen var lyckad, jag och Erika hade roligt tillsammans bara degade för det mesta. Sen åkte jag upp till träningen och var där i två timmar. 20:00 hade jag kommit hem till jååååååge. Vi hade köpt mat, dricka och hyrt film kan kvällen bli bättre? :D  Svar: NEEEEEEEEEJ

Ikväll kommer Erika hem till mig vi ska äta tacos och mysa :D
Vill du vara med?

Roligat att gå till skolan

Lektionen som skulle vara mellan 8:20- 10:00 varade istället mellan 8:20-9:00. Det känndes inte värt att gå till skolan direkt. Åkte hem ifrån 7 på morgonen för att vara där i 40 minuter jag var inte riktigt glad direkt,. .. Just nu har jag skrivit klart min uppsats på engelska jag är duktig :D Sitter och väntar på min lilla Erika vi ska ut med hunden och ta en kaffe på altanen.
Sen är det dags att åka till träningen runt 16:00 eller något. . . . tycker att det är segt att de andra tränarna tycker att träningen ska ligga klockan 17:00 på dagarna blir stressigt sen när mitt schema kommer igång på riktigt.

Ikväll blir det nog film med jocke ponken också, få slappna av lite. Vet dock inte vilken film det blir än men vi brukar alltid komma på något bra han och jag. Sen sitter jag och tänker på att veckan har gått fort, imorgon är det fredag.

Imorgon väntar:
1. ungdomsmottagning
2. skolan 9: 55-12:55 helt okej dag.
3. Vara ensam hemma och passa hunden.
Det är bara att komma förbi :D






trlalala

Klockan är 06:57och jag sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå ner mot bussen. Det känns konstigt förra veckan vid denhär tiden stensov jag verkligen. Och nu ska man iväg till skolan...... FÖR EN YNKA LEKTION!!!!! Palla att vara i skolan mellan 8:20-10:00 det e hyffsat segt. Men efter skolan ska jag hem till min snutt erika ^^, Ta en kaffe och plugga lite där det känns rätt skönt måste jag faktiskt erkänna =)


LÄÄÄÄXOR!!

Redan efter 3 dagar har läxorna börjat ramla in! Nu har jag skrivit min sammanfattning på 4 sidor nu ska jag bar agöra om den till 1 sida på engelska också så är den uppgiften klar.... Sen är det aktuella händelser somtar inte lång tid att göra men måste göras. Plus lite matte också denna veckan.... det är en hel del måste jag faktiskt säga. .. .. . .
Men men som sagt sista året!

Plugg till örat :D

Nu är den köpt till ena örat. tack erika min underbara ängel!
På måndag kommer nummer två till vänster örat!
Nu ska jag ner och skriva en analys på 4 sidor !

Tack och hej levepastej!


vet att det ser konstigt ut men örat e fortfarande lite svullet :P
Tror inte man ska töja så snabbt som jag gjorde xD

19/8-08




Ikväll ska jag se sex and the city med mamma, moster och kusin.
Kvällen kommer att bli lyckad om jag inte misstar mig!
Mina kläder för biokvällen.

Jeans - H&M
Vit Linne - RUT MED FLERA
Röd blus - Ellos


Första riktiga skoldagen!

Första riktiga skoldagen idag! Eller riktiga och riktiga, hade en lektion matte C som jag har kommit upp till nu.
Den nya läraren är sjukt bra iaf :) tycker att det var riktigt skoj att vara tillbaka i skolan vet inte riktigt varför men men..
Har verkligen saknat skolan, segt att åka pendel på morgonen utan Erika dock =(

Nu väntar jag mest på att tiden ska gå, åka in till stan med Mamma, moster och kusin och se på Sex and the City.
jag vet att jag är lite efter med den filmen men men :D Nu är det dags att hoppa in i duschen ;)


Over and out

Händer i höst!

1. Köpa pluggar till öronen.
2. Ny tatuering
3. percing i tungan
4. Hårförlägning

Vad tror ni om deT? :)

Kommer bocka av sakerna allt eftersom!
Första bockar vi nästa vecka!!!



Skola 18/8-08

Första skoldagen i 3:an är avklarad !!!
Först var det upprop och som vanligt stod våran rektor och tjötade om massa onödiga saker som sin semester palla de liksom . . . Sen gav hon oss massa information som man sedan fick i klassrummet av våran lärare orka med att få det två gånger om. Sedan hade vi tydligen fått en ny elev får se hur hon är men men det löser väl sig.
Imorgon har vi vääärldens slappaste dag. Matte mellan 10-11 sen är det hemåt igen.!

3:an kommer nog att bli bra trots allt, Sista året på Fässbergsgymansiet!!!!

skola idag!

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå och de tär verkligen segt måste jag säga =/
Bussen till skolan går om 1 timme usch!
Kollade just in bilddagboken och Mitt ex syster har yttrats sig att jag är desperat efter Johan.
Det tycker jag var det mest underhållande på länge skrattade ganska mycket åt det.
Varför skulle jag vara intresserad av killen som var otrogen mot mig?
Skulle du vara det?  Svaret är enkelt: NEJ

Nu har jag töjt klart ena örat och det börjar bli riktigt snyggt nu ska jag bara köpa tunnlar också ^^,
Men det får Idalojen gå med och göra på tribe eller barbarella :D
Sen är det snart dags föt tatuering nummer två så fort jag har sparat pengar så kommer den!!!!
Jag längtar hur mycket som helst!

Igår var det rätt segt skulle ha jobbat men migrän stoppade mig ganska rejält. Så erika kom hit och tog hand om mig hon hade köpt godis <3 tackar hjärtat. Sen drack vi lite kaffe också vilket jag och Erika alltid gör (A)
Sen sist men inte minst träffade jag jocke! Vi kollade på Fight Club och den är sjukt bra! Ibörjan fattar man dock ingenting men slutet är sjuuuuukt bra. Rekomenderar den om ni inte redan har sett den. Men nu måste jag ner och fixa sminket och håret innan skolan. Bloggar mer ikväll så får ni veta hur det var.

PUss hej

16/8-08

idag har jag träffat idaloj som jag inte har träffat på flera månader vilket var helt underbart. <3
tiden har bara inte räckt till den senaste tiden.
Har börjat töja mina öron igen ^^. de kommer bli sjukt snyggt :D
Denna gånger gör det inte ont i alla fall !



Man lär sig något nytt varje dag.
- Saker går inte alltid som man tänkt sig.

Man ser saker man inte vil se varje dag.
- Dig

Olika känslor snurrar runt i kroppen.
- Självhat.



Behöver min egna tid.

15/8-08

Jag har många funderingar. Hur orkar jag egentligen med allt?
Nu har det gått ungefär 48 timmar sen han ringde.
Den känslan är helt underbar!
Är detta entligen slutet på 3 månaders terror??
Hoppas verkligen att det är de för jag orkar inte mer.

Mina vänner har hjälpt mig genom detta och det är jag tacksam för.
Det enda som oroar mig för att mina kompisar tycker alltid att jag ser sleten ut.
Har gjort det konstant sen i maj.
Men nu är slutet när, eller det känns så iaf och jag sitter och håller tummarna för det.




Känslorna har börjar snurra runt i min kropp.
Jag tror jag gillar dig.
Men vill inte dra in dig i skiten just nu,
du är för bra för det.
Till och med stoffe säger att det var något mellan oss.
Det ända jag kan göra är att hoppas på det.


Du är underbar

Frukost.

Idag kom jag upp lite för sent så hinner nog inte
med allt jag ska göra idag vilket är väldigt segt.

Nytt tips på frulle.
Havregrynsgröt + Olika nötter + Kanel + Mjölk = mumsigt
Kanelen hjälper till att få igång förbränningen också :)
Detta är något du måste testa. Jag åt aldrig gröt innan,
förren jag började göra såhär. Hittade det i någon bok :)

Erika !

har varit med min underbara erika hela dagen.
Tack för att du ställer upp hela tiden.
Skulle inte byta ut dig mot vad som helst.
Tack hjärtat för allt.


Kan det inte bara bli fredag?
Vill verkligen prata med dig.
Känns som att du är den som förstår bäst.
Snälla kom hem nu istället.
Sen varför ska du be om ursäkt?
DU är ju fan underbar och perfekt som du är.

Sleten.

Inatt jag jag verkligen sovit kan man säga.
KÄnner mig utvilad för en gångs skull!
Tror att det var för jag pratade med erika i flera timmar igår.
Tack så mycket baby.!

Annorlunda frukost idag då!!!

Smoothie och knäckebröd!







Vad åt du till frukost?



God Morgon världen.

Kom nyss hem från stan varit på körskolan med Jennie bokat lite lektioner.
egentligen ska det inte vara så himla svårt att ta sitt körkort.
Det är bara det där med orken.

Jennie är var inte pepp på att åka in idag heller har bildbevis :D



Godaste frukosten!

Jag rekomenderar att äta Start Musli på
morgonen tillsammans med russin och youghurt.
Det är sjukt gott och man får verkligen energi och blir pigg!
Pröva det!












En bra start på dagen kan jag lova

Segt

God afton som vi säger på fin svenska.

Jobbet imorse började klockan 10:00 fick gå hem 17:00 istället för 19:00 när jag egentligen slutar höll på att ramla ihop på jobbet. Huvudet dunkade och min syn var suddig fattade inte riktigt vad som hände. PÅvägen hem svimmade jag nästan på bussen. Det var en otäck känsla i hela kroppen. Var hemma runt 18:00 då somnade jag på 5 minuter och sov ganska länge.  Har nyss varit ute och gått med jennie. Älskar att prata med dig, har verkligen saknat den här tiden. Låt oss aldrig igen förstöra våran vänskap för då måste vi börja om från noll igen. Och det vill jag verkligen inte göra, för jag vill inte förlora en av de personerna som betyder mest för mig.





Gamla vänskap dör aldrig.


!!!!!

Godnatt dags att sova imorgon väntar jobbet
DU gör mig lycklig.

10/8 - 08

Nu sitter jag här vid datorn, det regnar lite smått utanför.
Mina tankar snurrar runt i mitt huvud.
Vet inte vad jag ska göra längre.
Börjar komma tillbaka dit jag än gång var.
Jag lovade mig själv att aldrig hamna där igen ...
Kommer nog inte klara av att hålla det.





Bild : 9/8 -08 Öis match

10/8 - 08

Goooooooood morgon!
Nu är man nyvaken och go.
Det är snart dags att ta sig mot
bussen mot jobbet orkar verkligen inte idag.



Gårdagen var dock helt underbar.
Först hem till söder förfesta sen ner och se på Örgryte Vs Ängelholm som slutar 2-1.
I mina ögon så var matchen inget bra i andra halvlek men klacken gör det värt att stanna.





Sen blev det en snabb visit hos brosan käkade tacos och tårta och tog några glas, det behövdes egentligen inte.
Åkte tillbaka till stan runt 20:00 eller nåt sånt. Åka direkt till Scotten där jojjo hade ramlat i trapan.
Gumman fattar inte varför de inte kan ge dig den där jäääävla operationen snart, lider med dig.



Sen blev det till att åka till Rebecca ute i Munkebäck det var vääldigt skoj satt och pratade med markus hela kvällen.
Du förstår verkligen allt, älskar att man kan prata med dig. Det gulligaste du gjorde igår det var när jag inte fick gå själv utan du skulle följa mig nästan hela vägen. Ingen har någonsin gjort så innan. Du sa till mig att jag inte skulle dricka me iböjan förstod jag inte riktigt varför du brydde dig så mycket. Men efter igår så förstod jag verkligen, du är en sann vän.





Tack, du får mig att le igen.




9/8 -08

Nyss vaknat snart väntar frukost och lite träning.
Sen är det dags att göra sig iordning, när jag är helt klar är väl klockan runt 11.
Då är det dags att åka in till stan träffa Markus och Matte.
Vi ska sedan dra oss mot söder och vara där en stund innan vi går
ner mot valhalla och ser Öis Vs Ängelholm!
Jag tippar att vi vinner med 4-1

Duktig idag!

1. Ute med hunden 1 timma snabb gång.
2. 100 situps
3. 40 benböj
4. 40 rygglyft

Känner mig duktig idag!






Men nu väntar en dusch och sen jobbet.
GUUUUUD VA UNDERBART!




Äntligen fredag, ÄNTLIGEN!

8/8 -08

Sanningen kommer alltid fram



Jag känner räddslan i hela min kropp.
Den bara växer för varje sekund som går.
Jag orkar inte mer, klarar inte av detta längre.
Ångesten spriders, känns som att jag knappt kan andas.
Vad är detta tecken på?







Jag behöver komma bort

Stödet




Ditt stöd är MER värt än GULD !


7/8 - 08

Har just kommit hem från jobbet, det värker i mina ben.
Men dagen på jobbet var verkligen rolig, eller inte till en början men när Klarman kom.
Vi jobbar på varsin sida i köket och idag startade vi krig mot varandra.
Allting började efter att klarman hade kastat en gurka på mig.
Det blev dressing överallt på kläderna, is innan för skjortorna och gurka i ansiktet.
Men sen blev det fred och vi bara skrattade eftersom vi var tvungna att hjälpas åt.
Tack för en grym rolig arbetsdag!




Det skålar vi för! !!

7/8 -08

Gooood mooorgon!!!
Sitter och kollar ut genom fönstret och ser den svarta himelen!
Nu ska jag strax gå och stryka min jobb skjorta och packa ihop mina saker.
Idag väntar jobbat 11:00-20:00 guuud va trevligt, men men det e pengar iaf.

När jag kommer hem väntar ett ostädat rum som måste fixas till.
Eftersom jag jobbar på fredag, lördag är det match, jobb söndag och jobb måndag.
Pallar inte av att ha ett stökigt rum ända fram tills tisdag.

Men nu är det dags att stryka jobbskjorta!

6/8 - 08 typ

Godmorgon!
Vädret är fortfarande lika dåligt som de tvar igår.
Orkar inte man har gått i korta klänningar och kjolar, nu får man ta på sig jenas igen :S
Det känns lite overkligt faktiskt, vart tog sommaren vägen?

Idag får vi se vad som händer!
Måste iaf till banken nu om mina föräldrar orkar vakna!!






Endless summer













Förlåta och glömma

Jag lovar jag förlåter dig för allt du har gjort mot mig.
Otroheten i vårat förhållande, orden jag har fått höra efter och mycket annat.
Men nu måste jag gå vidare kan inte deppa över dig mer.
Kan inte ägna min tid åt dina samtal och sms.
Det är just därför jag förlåter dig och glömmer dig,
så jag kan gå vidare med mitt egna liv.

Det är så det måste vara och jag tror du vet det också.
Du är rädd för räddslan att förlora mig helt säger du.
Du förlorade mig i det ögonblicket du var med henne.
Kan du bara inte inse detta?

Här är mina sista ord:
- Du är förlåten, gå nu vidare.



forgive and forget




Ingen rökning !

Nu har jag snart inte rökt på 48 timmar, och det känns verkligen i kroppen. Trodde verkligen inte att det skulle vara såhär svårt att sluta röka. Det rycker i fingrarna och jag verkligen bar agå ut och röka. Men nu har jag bestämt mig jag ska vara rökfri till jag börjar 3:an på gymnasiet. Jag har en akut/nöd dosa med generfral withe och jag har tagit en snus hittils.
Hoppas att jag klarar detta.

ÖIS, vårt kära röd och blått!

Igår blev det 3-2 seger mot Limhamn/Bunkeflo så leder nu vårat kära örgryte Superettan.
Och som pricken övet i:et så gjorde Markus Allbäck sitt första mål i den rödblåa tröjan efter combacken.
Tror att de flesta öisarna hoppas på att Alläck kommer göra flera mål och det tror jag verkligen att han kommer göra.
Vårat kära örgryte ska upp till Allsvenskan igen!





Röd och Blå föralltid!






Bildväggen!




Vill du vara med på min bildvägg?

Ge mig en bra anledning så får ni min msn och skickar kortet där så fixar jag resten :)
(Och du jennie, Du är med på två bilder jag vet !! haha )

Rummet är klart.



Den nya gaderoben och sminkbordet.



Mina säng med snyggaste halsduken över !

Nu är mitt rum äntligen klart och jag blev sjukt nöjd med det. Det kommer säkert komma mera bilder i framtiden vem vet jag kanske ändrar hela rummet igen vem vet!




Jag vet att du bryr dig och det känns underbart.

Den där känslan av att bara veta att du bryr dig är helt underbar.
Det sms:et som du skickade förut var bara ett litet smakprov på hur mycket du bryr dig.
"Vad skönt att du mår bra äntligen!"

Längtar verkligen tills du kommer hem igen, du är en underbar vän.
Att få ett sms varje dag där du undrar hur jag har det eller mår är verkligen skönt.
Säger bara tack, inga namn nämda men hoppas du vet vem du är.







Jag har en ängel vid min sida.



4/8 - 08

God morgon alla!
Vill bara börja med att säga GRATTIS till min
Underbara storebror som fyller 20 år idag!






Imorse vaknade jag av att höra regnet mot mitt fönster. Jag kollade ut och ser att hela himlen är grå det blåser lite lätt och regnet står som spö i backen. Jag kände verkligen i hela kroppen hur jag inte har någon kraft kvar längre. Jag skäms för att vara med dig bara för korta stunder och det gör så jag ljög för en kompis bara för jag skäms så mycket.
Sen igår du försökte, förstår du inte att jag vill inte kyssa sig, jag vill inte att du rör vid mig. Jag har nåt gränsen nu!!!!
Nu har jag stängt av mobilen, ledsen men det måste bli såhär jag kan inte ha dig ringandes stup i kvarten, du gör mig galen.  Det är jobbigt att alla mina andra vänner ska ta skada av detta. Är det någon som vill mig något så skriv här på bloggen så ringer jag!






När ska detta få ett slut?







Resention!

Mamma Mia är en film som jag verkligen rekomenderar, även om man aldrig har lyssnat på ABBAs låtar. Handlingen är hur bra som helst och filmen är lätt att hänga med i. Det finns liksom inget som är oklart. Självklart är musiken helt underbart bra, och man blir glad av filmen. Om man inte ver vilken film man ska se just nu så säger jag bara :
- Se MAMMA MIA!!!!


markus verkade tycka om filmen också och det var ju ett posetivt tecken så jag inte hade kastat pengarna i sjön.



Nu är det dags att möblera i mitt ny målade rum ! Bilder kommer på det ikväll :)

min dag !

Imorse behövde för en gångs skull inte min papa vaäcka mig för jag hade varit vaken hela natten. Det kändes i hela kroppen när jag skulle resa mig ur sängen, men det var bara att göra det. Börja spackla och sen åka och köpa färg för att måla om min brors rum som nu ska bli mitt. Det är så himla mycket bättre att ha hans gamla rum har egen altan och ingång vilket e  naaajs.  Nu sitter jag här och har nyss försökt få bort all färg från mina händer. Och jag kan lova det var inte det lättaste.

Nu e det bara att sitta och fördriva tiden till 21:30 då jag ska in till stan och möta markus så ska vi gå på Mamma Mia ikväll :)
Mina kompisar som har sett filmen har sagt att den är helt sjukt bra. Så jag längtar verkligen efter att se den! :D







Minnerna borde inte få finnas

Augusti


1. Igår var det första agusti och en dag med både gjäldje och smärta. Min storebror har flyttat ihop med sin tjej. På ett sätt känns det rätt skönt eftersom jag får ta över hans rum, men jag vet att jag kommer sakna honom så himla mycket och det är lite jobbigt. Men men hans lägenberg ute på Eriksberg var verkligen jättefin och jag är väldigt glad för hans och Marias skull.

2. Telefonen fortsätter och ringer och jag börjar snart bli galen över detta. Vill verkligen få ett stopp på alting nu, men det är bara 1 månad tills jag byter nummer nu och det är något som jag längtar till verkligen. 

3. Tillbaka på jobbet igen, det var väldigt jobbigt eftersom maje var dålig och fick gå hem från jobbet. Jag var ensam i köket för det mesta om inte Julia hjälpt mig. Det var dock väldigt skoj att jobba igen och jag märkte verkligen hur mycket jag hade saknat de personer som jag har jobbat. och måste bara tillläga att det e synd om klarman.




Ta hand om det lilla du har

RSS 2.0