Idaloj

Nu har jag kommit hem från stan suttit med min underbara  Ida och fikat och pratat i flera timmar. Det känns helt underbart, med tanken på att vi inte har haft tid att ses sen i februari :S Fick dock veta något som gjorde mig helt frustrerad!!!
På Johans bal (Mitt ex) hade en kompis till mig strulat med honom och det känns i hjärtat, Tack Ida för att du berättade det.

Skola och jobb

Har nyss kommit hem från skola och jobbet fick förfrågan om jag kunde jobba till 20:00 men det hade jag inte riktigt lust med idag e sjukt trött sen måste jag plugga till matte tentan på onsdag också. Lyckades bränna mig ordentligt på fingret det e rött och svullet inget roligt alls xD  Nu ska jag snart käka och sen ner till stan antagligen :D

sista undervisningsdagen

ÄNTLIGEN ! Snart börjar mitt sommarlov på riktigt idag är det sista undervisningsdagen i sommarskolan. Sen den 2/7 på onsdag är det bara tentan som jag måste klara av. Kommer tacka ronny något så inibomben om jag får VG. Om man kuggar i något ämne så är det riktigt bra att gå i sommarskola faktiskt det måste jag erkänna och det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara.

Ont i benen

Nu har jag äntligen kommit hem efter 13 timmars arbets pass :P  Det var sjukt roligt att äntligen få jobba på ett riktigt cafe men det var ändå krävande. Skulle göra min första kaffelatte och fick mjölk i hela ansiktet min arbetskamrat mikaela tyckte att det var sjukt roligt. Men Alexandra brände vid en våffla så jag tyckte att det jämnade ut sig ganska mycket i slutet.

Har nyss duschat och käkat tacos med mamma och pappa som äntligen har kommit hem från öland och jag måste erkänna at tjag har faktiskt saknat dem ganska mycket.  Ska snart ner och sova det behöver hela min kropp och särrskillt mitt huvud.

trött

Klockan är 06:30 och jar har just gjort mig klar och sitter nu och äter frukost.
Ska strax iväg och jobba, vilket jag egentligen inte orkar någonstans!
Jobbar till 20:00 så jag kommer vara svå att nå.

Måste börja om nu.

Att träffa mitt ex skär i hela kroppen, han har just åkt hem. Nu har vi pratat ut om allting oich jag har verkligen gjort klart för honom hur jag vill ha det i framtiden. Jag vill inte ha med honom att göra längre, han får inte ringa eller komma hem till mig längre. För då kommer jag att göra någonting åt saken han kan bara inte fortsätta för jag orkar inte. Det enda han kunde fråga mig var om jag hade haft sex igår när jag var på krogen och sen var allt igång skrik och bråk. Fick orden hora och slampa rakt upp i ansiktet. Förstår faktiskt inte varför, det var inte jag som var otrogen i vårat förhållande utan det var han. Han måste sluta försöka intala sig själv att han kan få tillbaka mig för det kommer verkligen aldrig bli så.

Detta låter dummt men nu ska jag börja tänka mer på mig själv, jag ska helt enkelt börja om. Många har redan börjat märka att jag har förändrats före jag är mycket gladare nu och det beror på att jag gör det jag vill och låter inte någon hindra mig. Det är så de ska vara en tid fram över måste sätta mig själv först. Ta tag i allt runt omkring mig.

Har varit singel i ungefär 2 månader nu. Den här tiden har jag klarat av tack vara 3 underbara personer.
Erika, Jocke och Jennie, ni har ställt upp till 110% och det är jag så glad över. Erika, henne kan man alltid ringa till om man mår dåligt. Eller så säger hon bara kom hit gumman du sover här. Strunta i allt där hemma var med mig och tänk på annat. Gumman du lyckas verkligen få mig tänka på annat. <3 Jennie, min kära jennie. Från att inte ha pratat på 2 år så känns det som att vi är tillbaka på den rutan där vi slutade. Du ställer alltid upp för att ta en promenad och prata. DEt betyder så mycket. Sen har vi Jocke då, han som alltid frågar hur jag mår och ställer upp om jag behöver komma bort hemifrån. Får alltid komma hem till dig om det är något, du kör hem mig sent på kvällarna även om du ska upp sjukt tidigt nästa morgon och jobba. Du är så omtänksam vännen tack för allt.


Nu har jag gått från detta ------------------>



     <-------- Till det här... och bättre ska det bli                        


Underbar kväll

Nu sitter jag här framför datorn helt nyvaken och super trött, igår var en sjuk rolig kväll. Hela kvällen startade med att Erika och Jennie kom hem till mig och vi spelade wiii och drack lite vin till det. Sen var det dags för att gå till bussen, vi skrattade och skojade runt bara för bussen körde en riktig konstig väg till centralen. Vi körde lite fjortis stil efter det vi satte oss på lejontrappan och drack ännu mera vin. När vi kom in till stan skulle vi egentligen gå till Ches men det var för mycket folk så det slutade att vi gick till The flying Scottman. Vi satt där några timmar och tjötade om allt möjligt. Sen fick jag massa samtal att jag skulle till rock baren men det bangade vi totalt. En tjejkväll på stan är alltid kul, Erika blev hämtad av sin pappa vid storan. Jag och Jennie fick vänta på Jocke som skulle sova hos mig. Kalla mig fegis eller vad ni vill men att sova ensam i en stor villa det är något som jag inte gillar.














Update


Min tränare ringde just och gav mig matcherna för partillecup.

Kortedala IF - HC Hohenems 2/7 Onsdag 10:50 Heden 19
Tyresö HF - Kortedala IF                                 13:45 Heden 18
Kortedala IF - Waasmunster HK                   16:05 Heden 15
Fet IL - Kortedala IF               3/7 Torsdag     15:30 Guldheden 4
Kortedala IF - Grue IL                                       17:50 Guldheden 5
Backa HK - Kortedala IF       4/7 Fredag        09:05  Heden 22




Ikväll smäller det

Nu är det snart dags att börja förbereda kvällen.
Har kommit hem från Jennie för en stund sen och städningen är i full gång.
 Måste snart välja kläder som jag ska ha på mig ikväll när vi går ut och tar oss ett glas eller två.
Hoppas verkligen inte att jag stöter på någon som jag inte vill möta ikväll.
Jennie och jag ska dricka några glas hemma hos mig och
äta grönsaker med dipp innan vi beger oss in mot stan. S
en hoppas jag innerligt att jag få mig mig Jocke ut och att han
vill vara snäll och sova hos mig. Att sova ensam i en stor villa är inte 
något som jag uppskattar så himla mycket faktiskt.






Jennie, du och jag!
-Kvällen är ung och det är vi också-


Bloggande smittar av sig

Min kompis Jennie har bloggat ett tag nu och jag har följt hennes blogg flitigt. jag har själv aldrig skrivit en blogg innan men Jennie har gjort mig väldigt intresserad. Så idag bestämmde jag mig för att det var dags att skaffa en egen blogg så andra kan se vad som händer i mitt liv och vad jag är intresserad av. Och vem av alla personer är inte till bättre hjälp då än Jennie. Har varit hos henne i 1½ timma nu och hon har hjälpt mig med min design och allt. Är super nöjd och överlycklig för att Jennie har hjälpt mig att komma igång.  Tack så mycket Jennie, besök gärna henns blogg, finns en länk vänster sida.





RSS 2.0